Bon inici de curs 14 / 15 !

benvingutsBenvolgudes famílies,

Avui 15 de setembre hem iniciat un nou curs i des de l’AMPA volem donar la benvinguda a totes les famílies noves de l’escola i també a totes les famílies amb què compartim un objectiu comú des de fa més anys: l’educació dels nostres fills.

Un curs més de de l’Ampa seguirem treballant fonamentalment per ser presents a l’escola ajudant a l’equip de mestres en allò que calgui. Intentarem fomentar la cohesió social de les famílies, fer-nos presents als barris d’influència i continuarem treballant perquè les administracions facin millores a l’escola.

Tots els que formem l’AMPA, a banda del compromís individual que tenim com a mares i pares, també vetllem per l’educació de tots els nens i nenes de l’escola, en col·laboració permanent amb l’Equip Directiu i el professorat del centre, per això animem a totes les famílies a col·laborar amb nosaltres, ja que quants més siguem, millor pels nostres fills i filles.

Volem que tots aporteu la vostra opinió i idees. Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic ampasalarich@gmail.com . Igualment necessitem més implicació de les famílies ja que vàries comissions de treball necessiten reforços. Si us animeu podeu enviar un correu a aquesta mateixa adreça amb les vostres dades personals.

Us desitgem un bon inici de curs!!

L’Ampa de l’Escola Salarich

 

 

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.