Tarda de contes a la Biblioteca: el mico i la tortuga

Benvolgudes famílies,

Tornen les tardes de contes a la biblioteca de l’escola. Aquest divendres dia 17 d’octubre, a les 17:30 h, la Marta Esmarats ens representarà la història “El mico i la tortuga”, un espectacle de llums i teatre d’ombres, on els sons, la música, les veus dels personatges i les imatges en són els protagonistes interpretat per un músic i una actriu titellaire. Us hi esperem!

Durada: 30 minuts
Pensat  per a nenes i nens de 3 a 150 anysConte-tortuga1

Sinopsi:

El mico i la tortuga és l’adaptació amb sentit de l’humor i dinamisme d’un conte tradicional filipí.

Després d’un tifó en una illa filipina, el mico Filós i la tortuga Ballaruga decideixen replantar alguna palmera per tenir plàtans. La tortuga no sap enfilar-se pel tronc i agafar els fruits. El mico decideix ajudar-la i compartir els plàtans, però no tot és tant fàcil com sembla…En aquesta aventura els protagonistes s’ho passen molt bé junts com també s’enfaden de valent, al final, però,  prevaldrà la seva amistat.

Temes: El més rellevant és l’amistat entre els protagonistes, l’alegria que comparteixen, però també el perdó després d’una enrabiada i la confiança. També tracta de la diferència com un aspecte positiu, cada un és únic i pot tenir alguna habilitat especial.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.