10 motius per dir NO a les proves externes de tercer de primària

Benvolguts/es,

La LOMCE ja s’està aplicant de ple a les nostres escoles i, un exemple més, son les proves de 3r. que està previst de fer-les entre el 4 i el 15 de maig. En aquest sentit us volem deixar informació per tal que n’estigueu ben informats:
Les proves externes de tercer de primària, implantades amb la Ley Orgánica para la Mejora de Calidad Educativa, tenen com a objectiu “detectar a temps aquells alumnes amb dificultats en l’aprenentatge”, segons explica el Ministeri d’Educació. Tot i així, darrere d’aquestes paraules, presumptament benintencionades, s’amaguen uns criteris d’aplicació incoherents amb la finalitat pretesa. També cal dir que si bé és el Ministeri qui mana, la Generalitat executa i, en comptes de mostrar-se insubmisa, esdevé còmplice.

En aquest context, ens proposem dir ‘no’  a l’avaluació externa com una forma de protesta contundent davant una llei que atempta contra l’escola pública, catalana, democràtica, laica, inclusiva i cohesionadora, i també perquè considerem que aquests exàmens provocaran efectes perversos en el sistema educatiu. Obrim foc amb 10 motius d’aquest ‘no’:

10 motius per dir NO a les Proves de 3er.

Argumentari per fer boicot a les Proves de 3er. (document Word) 
La LOMCE. Ara i aquí. Que fem. (document Power Point)

Més informació:

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.