Bones vacances

El curs s’acababaixa3 i arriben les merescudes vacances per tot un curs de treball intens de tots els que formem la comunitat educativa: mestres, alumnes i famílies.

Aquest  any per a l’AMPA ha sigut prioritari millorar la participació de tothom en les activitats que organitzem, volem que tothom se senti l’escola ben propera. Tots formem part d’una gran comunitat educativa on cal la implicació de tots:  famílies i escola.

Vam començar el curs amb la festa de benvinguda a les famíles de P3, per a les noves famílies el canvi d’escola no és fàcil i per això vam voler ser al seu costat, perquè se sentissin ben acollides des del primer dia.

També volem destacar una de les festes amb més èxit d’aquest curs la participació al carnaval de Vic Sud. Recordeu les més de 130 girafes ballant i omplint de color el barri? I a més vam guanyar el premi a la millor disfressa!

Hi han hagut moltes altres activitats amb molta implicació de les famílies: la jornada d’arrenjaments del pati, les portes obertes, la caminada pel voltants del Gurri i sobretot la festa de final de curs.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació!

Bones vacances!

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.