Tornem a l’escola!!!

tornada_escolaBenvolgudes famílies,

Comencem un nou curs i des de l’AMPA volem donar la benvinguda a totes les famílies noves de l’escola i també a totes les famílies amb què compartim un objectiu comú des de fa més anys: l’educació dels nostres fills.

Un curs més des de l’AMPA seguirem treballant fonamentalment per ser presents a l’escola ajudant a l’equip de mestres en allò que calgui. Intentarem fomentar la cohesió social de les famílies, fer-nos presents als barris d’influència i continuarem treballant perquè les administracions facin millores a l’escola.

Tots els que formem l’AMPA, a banda del compromís individual que tenim com a mares i pares, també vetllem per l’educació de tots els nens i nenes de l’escola, en col·laboració permanent amb l’Equip Directiu i el professorat del centre, per això animem totes les famílies a col·laborar amb nosaltres, quants més siguem, millor per als nostres fills.

Necessitem més implicació de les famílies ja que hi ha comissions de treball que necessiten reforços. Si us animeu podeu enviar un correu a l’adreça ampasalarich@gmail.com  amb les vostres dades de contacte o  bé, venir a les reunions que fem cada últim dilluns de mes, a les 21 h, al local de l’AMPA. Volem que tots aporteu la vostra opinió i idees. Tothom és important!

Us desitgem un bon inici de curs!!

L’AMPA de l’Escola Salarich

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.