Campanya de recollida i reciclatge de disfresses

Adobe Photoshop PDFDes de l’AMPA de l’escola estem portant a terme una campanya de recollida i reciclatge de disfresses. Necessitem material per fer els pastorets, obres de teatre i els racons de les aules. Per tant, si teniu disfresses o complements que ja no feu servir no els llenceu!!!

Porteu-los al Salarich que els donarem una segona vida. Busquem capes, faldilles, barretines, faixes, vestits de princeses… de tot! Els podeu deixar a les caixes que hem deixat a secretaria de l’escola.

També necessitem mans que ens ajudin a recosir les que actualment hi ha a l’escola. Si et vols oferir omple aquesta butlleta i també la pots deixar a secretaria. Seran reparacions de nivell bàsic, eh! No us preocupeu!

També podeu apuntar-vos enviant un correu electrònic a ampasalarich@gmail.com

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.