Campanya “I tu, jugues en català”

_1271Des del 2013 el Consorci per a la Normalització Lingüística promou la campanya “I tu, jugues en català?”. Aquesta campanya s’adreça als establiments comercials de Catalunya, de venda de jocs, joguines, llibres, jocs informàtics, etc., en català amb l’objectiu de facilitar la informació sobre l’oferta d’aquests productes i fomentar-ne l’ús entre els ciutadans.

Més de 335 establiments que venen jocs i joguines de Catalunya s’han adherit a la campanya, impulsada pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), adscrit al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Actualment es comercialitzen aproximadament unes 1.300 joguines en català, xifra que representa un 8% del total de les que hi ha al mercat. I tu, jugues en català? pretén promoure l’oferta de productes lúdics en català.

Aquesta campanya, a part de ser una oportunitat per dinamitzar l’activitat del sector, vol facilitar la referència dels establiments que els venen. Això respon a una necessitat de molts consumidors que fins ara no disposaven d’aquesta informació.

Els comerços que col·laboren amb la campanya es poden identificar fàcilment perquè en un lloc visible de la botiga tenen en exposició una capsa vermella junt amb jocs, joguines, llibres, etc., en català. Aquests productes també es poden identificar mitjançant un adhesiu específic de la campanya que ajuda a fer-los més visibles.

En la pàgina “Jocs en català” del web del Consorci per a la Normalització Lingüística (cpnl.cat/jocs/) es pot consultar l’oferta de productes lúdics en català, així com la llista d’establiments que col·laboren amb aquesta campanya. També, a través d’un buscador de jocs en català, facilitem que els clients puguin trobar més fàcilment els productes que necessiten (cpnl.cat/jocs/catàleg/).

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.