Extraescolars per al proper curs

Des de l’AMPA us volem informar que les inscripcions a les extraescolars del curs que ve 2016/17 es faran durant aquest mes de juny i no al setembre com es feia fins ara. En uns dies us acabarem d’informar de quines extraescolars surten, els horaris, com s’haurà de fer i quins dies teniu per fer les inscripcions.

És per això, que des de l’acadèmia Osona Idiomes que organitza l’ensenyament extraescolar de l’anglès a l’escola, ha sortit la proposta de fer dos tipus de classes diferents d’anglès segons les preferències de cada família però a la vegada complementaris. Per una banda, s’oferirà l’anglès lúdic (a través de jocs, teatre, conversa…) i per l’altre, l’anglès acadèmic (ensenyament formal, preparació per exàmens…).

Així doncs, aquest proper dimarts dia 24 de maig a les 17h. hi haurà una reunió informativa per part d’Osona Idiomes per ajudar-vos a decidir quin tipus d’anglès preferiu o necessiten els vostres fills. Aquesta reunió es farà a la biblioteca de l’escola. Disposareu de servei de guarderia per qui ho necessiti.

Aquesta reunió serà profitosa per tots els que ja porteu els fills a anglès a l’escola i pels que teniu intenció de fer-ho. L’acadèmia Osona Idiomes és una acadèmia molt competent que ens està donant molts bons resultats i l’anglès acadèmic que us oferiran és el mateix que podeu trobar a qualsevol acadèmia. Us animem a assistir a la reunió informativa.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.