Extraescolars curs 2016/2017

Benvolgudes famílies,

Aquí teniu les diferents extraescolars que oferirem el curs 2016/2017 i el seu horari:

Benvolgudes famílies,

 • La Junta de l’AMPA té la potestat de decidir la suspensió d’una activitat per manca d’inscripció, així com el desdoblament/agrupament de grups en el cas de un elevat/baix número d’inscripcions.
 • Per fer la inscripció cal que la família estigui al corrent de pagament de les quotes de l’AMPA ja que es tracta d’activitats organitzades i subvencionades per la mateixa.
 • El pagament de la quota de les activitats: teatre, futbol, patinatge, ioga i multiesports correspon a tot el curs escolar. En el cas de baixes no es retornarà l’import de la mateixa. En aquestes activitats es podrà fer pagament fraccionat previ avís a secretaria.
 • A les activitats amb pagament mensual (robòtica, ordinografia, dansa i anglès) cal un compromís a realitzar-les durant tot el curs, a no ser que hi hagi una causa justificada, per facilitar el bon desenvolupament de les activitats i ajudar a la tasca dels professionals externs que les realitzaran (Osona Idiomes, La pauta, Escola de dansa i teatre Acti’n i Robo-TIC).
 • A l’activitat de patinatge, a part de la quota, també s’haurà d’abonar l’import de la fitxa federativa i el lloguer del mallot (8 euros/curs). S’informarà a les famílies de l’import exacte quan ens arribi la documentació.
 • Important explicar-vos que per qualsevol lesió que el nen es faci durant les activitats extraescolars heu d’avisar a la monitora-coordinadora-AMPA i us donarà el número de telèfon de la mútua a la que heu de trucar. Aquesta mútua cobreix qualsevol visita al metge. Si aneu a urgències no us voldran atendre o serà tot una mica complicat.
 • Monitors de les diferents activitats: el ioga seguirà en mans de la Marta Esmerats; el teatre a càrrec com sempre d’en Xevi Font; en esports en Pau Sanmartin continua amb nosaltres; la robòtica com el curs passat per Robo-Tic; anglès igualment per d’Osona Idiomes; la dansa l’hem deixat en mans d’especialistes de l’escola de dansa i teatre Acti’n de Vic; en el cas de patinatge hi haurà un canvi de monitora però no sabem qui serà; i ordinografia ens ho fa el centre de formació La pauta de Tona.
 • També s’ofereixen activitats pels pares, mares, mestres o qualsevol adult de la comunitat educativa (ADULTS): zumba i ioga.
 • Com a novetat, el pagament també es pot fer per transferència al número de compte de l’AMPA, posant-hi ben clar el nom i cognoms del nen i especificant l’activitat.
 • TOTES LES ACTIVITATS COMENÇARAN EL 3 D’OCTUBRE I FINALITZARAN EL 2 DE JUNY EXCEPTE ANGLÈS DE P4 A 6è QUE FINALITZARÀ EL 21 DE JUNY (horaris modificats).
 • Les activitats de robòtica, anglès, i servei Bon dia es faran els cobraments  per banc.
 • És imprescindible portar el comprovant bancari junt amb la butlleta d’inscripció i la documentació a l’escola entre els dies abans del 17 de setembre setembre de 2015. Les butlletes entregades després d’aquest dia quedaran en llista d’espera.
 • Sols es retornarà l’import de la inscripció en cas de que per raons d’organització de l’AMPA no es pugui fer l’activitat.

 

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.