Nou inici del curs escolar 2016/2017

Benvolgudes famílies!

backtoschoolComencem un nou curs i des de l’AMPA volem donar la benvinguda a totes les famílies noves de l’escola i també a totes les famílies amb què compartim un objectiu comú des de fa més anys: l’educació dels nostres fills.

Aquest any l’AMPA té com a objectiu principal la continuació del que ja vam iniciar a finals del curs passat: el nostre projecte PATI. Tots els qui hem participat en l’elaboració d’aquest projecte considerem que el pati té un important valor en l’educació dels infants, per aquest motiu volem aconseguir que sigui una extensió de les aules. Un espai d’aprenentatge on els nens i nenes, des dels més petits al més grans, se sentin còmodes i on mitjançant la natura, l’observació i el joc enriqueixin els seus coneixements.

Un curs més des de l’AMPA seguirem treballant fonamentalment per ser presents a l’escola ajudant a l’equip de mestres en allò que calgui. Intentarem fomentar la cohesió social de les famílies, fer-nos presents als barris d’influència i continuarem treballant perquè les administracions facin millores a l’escola.

Però per fer tot això volem animar totes les famílies a col·laborar amb nosaltres, quants més siguem, millor per als nostres fills.

Necessitem més implicació de les famílies ja que hi ha comissions de treball que necessiten reforços. Si us animeu podeu enviar un correu a l’adreça ampasalarich@gmail.com  amb les vostres dades de contacte o  bé, venir a les reunions que fem cada últim dilluns de mes, a les 21 h, al local de l’AMPA.

Volem que tots aporteu la vostra opinió i idees. Tothom és important!

Us desitgem un bon inici de curs!!

L’AMPA de l’Escola Salarich

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.