Jornada “Bob, el manetes” 2017

Benvolgudes famílies,

Un any més des de l’Ampa us volem demanar la vostra participació a la jornada d’en “Bob el manetes”*.

L’objectiu és el de sempre; convertir el pati en una extensió més de les aules. Un espai
d’aprenentatge, atractiu, còmode i ple d’elements on els nens puguin aprendre. Necessitem persones amb ganes de col·laborar, independentment de si sou manetes o no, ja que de feina n’hi ha per a tots!

Quines coses volem fer aquest any?

Ampliar la zona Chill out dels grans, fer una zona de joc simbòlic amb tauletes, supermercat, sorral alçat, pissarres i jardineres al pati de cicle mitjà, fer una paret musical, instal·lar un sistema de reg automàtic als cucs de vímet plantats recentment, dos ambients per poder jugar amb cotxes i animals, i manteniment de totes les estructures de fusta instal·lades la jornada anterior.

Ah! Si teniu material que puguem posar a la paret musical (Culleres metàl·liques, capses de galetes de ferro, coladors, motlles de pastissos, olles…), animals de plàstic que ja no feu servir, cotxes petits de joguina o coses per a les cuinetes, estarem encantats que ens les feu arribar abans del divendres 5 a secretaria.

Podeu veure fotos de les idees que volem portar a terme als plafons informatius de l’entrada. Vinga va, animeu-vos a formar part d’aquest projecte que farà que els nostres fills puguin gaudir d’un pati de somni!

Dia: 6 de maig. De 9 del matí fins que el cos aguanti. Podeu portar un entrepà i dinarem plegats.

Què cal portar? Si teniu eines de fusteria i paleta ens anirien perfecte. Poseu-hi el nom.

Per organitzar-nos millor aniria bé saber quanta gent serem. Si podeu, ompliu la butlleta que us ha arribat en paper i la deixeu a secretaria. Els nens també poden venir a col·laborar, però sempre amb la supervisió dels pares o algun adult que se’n faci
responsable.

* Recordeu si sou família beneficiaria dels ajuts econòmics de l’Ajuntament (famílies amb beca) la vostra assistència és obligatòria.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.