Fotos de la Jornada de Bob, el Manetes 2017

Dissabte dia 6 de maig  va tenir lloc la jornada Bob, el Manetes. Una jornada en què famílies, mestres, equip directiu i tota la comunitat educativa es va implicar en aquest projecte per a reconvertir el pati de l’escola en un pati de somni pels nostres fills.

Aquest any hem ampliat la zona de la cuineta posant també un supermercat i taules i cadires al pati de cicle inicial, mitja i superior. També hem construït dos racons de joc simbòlic: el racó dels animals i el racó dels cotxes. Hem posat dues parets musicals: una a infantil i l’altre al pati gran. Hem ampliat amb més taules i cadires la zona del chillout i s’ha posat reg automàtic a les dues estructures de vímet.

En aquest enllaç us deixem les fotos de la jornada.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.