Bones vacances!

BONES-VACANCESEls dies llargs, els gelats, els pantalons curts i els genolls pelats ens fan veure que de nou ha arribat el mes de juny i el final de curs torna a ser aquí! Tan lluny que ens quedava aquest moment i tan ràpid que ha passat, oi? Els petitons de P3 que entraven a l’escola tímidament, ara corren pel pati més contents que uns gínjols (i la feinada que tenen els pares per sortir de l’escola!) i els nens i nenes de 6è s’han fet grans ( encara més!) i ja tenen un peu a l’institut!

Vàrem començar el curs amb la festa de benvinguda als infants de P3 i hem seguit amb les trobades trimestrals dels “Contes a la biblioteca”. Al mes de maig , a la Jornada de
Bob Manetes i amb l’ajuda de les famílies i l’equip educatiu, vàrem continuar amb la transformació del pati. Aquest projecte va estretament relacionat amb la formació “Continuïtat educativa 0-6” que fa l’escola des del dos últims cursos i que defensa els espais exteriors com a part dels aprenentatges significatius que fan els infants a l’escola.

Com ja heu pogut veure ( i si no, us convidem a passejar pels grans patis del Salarich) a l’espai del Cicle Inicial es va crear un ambient de joc simbòlic, amb un supermercat, una cuineta i diferents taules i cadires. També, un ambient de circuits on jugar amb cotxes i un altre amb animals.

Tanmateix, hem volgut donar un aspecte més verd a la nostra escola i hem construït un iglú i un túnel de vímet, on els infants han vist com anava brotant a mesura que arribava la primavera i ha provocat infinitat de jocs.

I per acomiadar-nos del curs, el passat divendres dia 2 de juny, vàrem celebrar la Festa de Final de Curs! Sota un cel amenaçador, el pati de l’escola es va omplir de jocs, cares pintades, globus d’espases i gossos salsitxa…

Finalment va arribar la pluja, però això no ens va fer perdre les ganes de passar-nos-ho bé i vàrem fer una màster-class de Zumba al gimnàs! Per recuperar les forces, ens esperaven els entrepans al menjador i després de jugar uns cartonets a la quina, ens esperava la Discomòbil!! Ja ho veieu, malgrat la insistent pluja, ens ho vàrem passar d’allò més bé!

Des de l’AMPA, volem tancar el curs 2016-17 desitjant molta sort als alumnes i famílies que aquest juny poseu punt i final a la vostra etapa al Salarich. Esperem que marxeu amb un bon record de l’escola que us ha vist a créixer.

Als qui ens retrobarem al setembre, recordar-vos seriosament que a l’AMPA falten
famílies!
Finalment volem donar les gràcies a totes les persones que fan possible els serveis de
l’AMPA: la Judit, la Gemma, la Mercè i la Mireia.

A tots plegats, molt bones vacances! Esperem que tingueu un estiu ben
carregat d’experiències!

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.