Benvinguts al nou curs escolar 2017/2018

L’estiu s’acaba i a l’AMPA ja tenim els motors engegats. Tornem de les vacances amb mil idees i projectes per fer…però abans que res volem donar-vos a tots la benvinguda al Salarich i desitjar-vos un fantàstic curs escolar.

Alguns de vosaltres ja ens coneixeu. D’altres sou nous a l’escola; començareu P3 amb unes miques de nervis a la maleta i uns quants dubtes per veure com anirà tot. Els qui ja ho hem passat sabem que no són dies fàcils però n’estem segurs que mica en mica anireu coneixent als mestres, als altres nens, a les famílies… i us adonareu que heu entrat a formar part d’una gran escola.

Tant a uns com a altres, volem recordar-vos que l’AMPA la formem un grup de famílies que tenim per objectiu ajudar al bon funcionament de l’escola. Coordinem el menjador, organitzem festes, ens fem càrrec de les extraescolars, col·laborem amb el projecte pati, donem suport econòmic a l’escola… i un munt de coses més. Una llarga llista de feines que es pot ampliar tan com ens sembli, sempre depenent de les mans que siguem.

I us preguntareu, i ara perquè ens expliquen tot el que fan? Doncs perquè a part de donar-vos la benvinguda a l’escola, estaríem encantats de donar-vos la benvinguda a l’AMPA. Junts podem fer un bon equip. No us negarem que hi posem unes quantes hores, però també ens ho passem bé. A principis d’octubre farem l’assemblea general i ja ens tornarem a presentar i detallarem tot el que fem, de moment però, comenceu a donar voltes al tema!

I ara si, no ens allarguem més, que tingueu tots un bon inici de curs i molt benvinguts al Salarich! 

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.