Taula de Mobilitat de Vic

El dia 19 de març es va celebrar la 6a reunió de la Taula de Mobilitat de Vic amb l’objectiu de comunicar els inicis dels treballs de redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Vic, com s’estructurarà la seva redacció i el procés de participació ciutadana de la primera fase del Pla. En aquesta sessió, hi van assistir una vintena de representants de diverses associacions, entitats, empreses i serveis sanitaris i de seguretat de la ciutat.

Al següent link podreu consultar les presentacions que varen servir de suport als ponents de la jornada, així com una introducció a la planificació de la mobilitat a la província de Barcelona elaborada per Hugo Moreno, cap de la secció de mobilitat i seguretat viària de la Diputació de Barcelona, que va excusar la seva presència.

http://www.vic.cat/viure-a-vic/mobilitat/pla-de-mobilitat/participacio-ciutadana

Recordar la importància de participar en el procés de participació ciutadana del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Vic. En aquesta primera fase, la diagnosi, us convidem a:

–          Contestar el qüestionari de mobilitat que trobareu a diferents centres cívics, equipaments i al bus urbà, o al següent:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchWEuQiEVIMVFn_840K1tu9vcoe-FzWIdXj-sl1vyza9acWg/viewform

–          El 7 d’abril, a les 17.30 h ruta “Mou-te” per detectar l’estat actual de la mobilitat a la ciutat. Es sortirà de davant l’espai ETC (Pg. de la Generalitat) i s’arribarà al Centre Cívic Can Pau Raba, on s’oferirà berenar als participants.

–          El 19 d’abril, a les 7 dels vespre, a la Sala Coll i Bardolet (edifici el Sucre), es validarà la diagnosi de la mobilitat actual de la ciutat.

Us demanem la vostra col·laboració en la difusió de la redacció del Pla de Mobilitat, així com de les maneres de participar-hi.

Per últim, dir-vos que a la web de mobilitat de l’Ajuntament de Vic, es disposa d’una apartat dedicat a la Taula de Mobilitat on trobareu un breu resum de cada una de les sessions convocades.

http://www.vic.cat/viure-a-vic/mobilitat/taula-de-mobilitat/taula-de-mobilitat-de-vic

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.