Estació meteorològica

Des de fa uns dies, l’escola ja té una estació meteorològica al pati, gràcies a la col·laboració de diverses persones: el fuster Xavier Cruilles (Das) ens va proporcionar la caseta per a instal·lar-hi l’estació i en Manel Dot de l’Agrupació Meteorològica d’Osona ens la va portar fins a l’escola i ens va regalar un pluviòmetre i una estació automàtica; en Jordi Forcada, el conserge, va donar un cop de mà amb el muntatge, i l’AMPA la va dotar amb un baròmetre, termòmetres i un penell. A tots, moltes gràcies! Els alumnes dels projectes de medi de tercer i quart ja l’han estrenada. Esperem que els sigui una bona eina d’aprenentatge!

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.