Servei de menjador en cas de confinament de classe o alumne

Benvolgudes famílies, Tal i com consta en el pla de funcionament del menjador escolar d’enguany, emmarcat en el “Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per COVID 19”, el Servei de menjador en cas de confinament dóna opció a disposar dels àpats a tots els infants del servei de menjador i garantirà els àpats dels alumnes amb beca de menjador. És per aquest motiu que us oferim l’opció de venir a recollir el dinar del vostre fill/a a l’escola en cas de confinament. Les famílies dels alumnes confinats podeu passar a recollir el “dinar per emportar” a l’escola: Hora: 11.45h Lloc: porta de la cuina (pati entrada carrer Gurri) Us preguem puntualitat per garantir la temperatura dels aliments. En el moment de la recollida, heu de portar una bossa pel seu transport i cal tenir present les mesures higièniques de prevenció a la COVID-19 (rentat de mans, distància seguretat, mascareta, etc). En el cas de que la família no pugui recollir l’àpat, pot autoritzar a una altre persona a fer-ho, portant l’autorització que s’adjunta al correu que heu rebut.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.