Activitats Extraescolars Curs 2020-2021

HORARIS EXTRAESCOLARS 2020/2021 

 • Per fer la inscripció cal que la família estigui al corrent de pagament de les quotes de l’AMPA, ja que es tracta d’activitats organitzades i subvencionades per l’AMPA.
 • La Junta de l’AMPA té la potestat de decidir la suspensió d’una activitat per manca d’inscripció, així com el desdoblament/agrupament de grups en el cas d’un elevat/baix nombre d’inscripcions.
 • Amb la matrícula s’adquireix el compromís de fer aquella extraescolar durant tot el curs, excepte causa justificada.
 • Les activitats començaran el dia 1 d’octubre i finalitzaran quan s’iniciï l’horari intensiu de l’escola.
 • Quota trimestral per les activitats de Ioga, Patinatge, Dansa, Teatre, Wiki Karate i Gimnàstica Artística. Quota mensual per les activitats d’Anglès Acadèmic, Anglès Lúdic, Hípica, Robòtica, Ordinografia i Artteràpia.
 • Monitors de les diferents activitats: el ioga el farà la Montse Parés; el teatre a càrrec, com sempre, d’en Xevi Font; la robòtica aquest any l’oferirà Enginy Tecnologia Educativa; l’anglès com el curs passat per Osona Idiomes; la dansa la seguirà oferint la Jessica Duran; el patinatge també continuarà la Cristina Albò; el Wiki Karate seguirem amb la Susana Fernández i l’hípica amb Equus Vic. Oferim com a novetat l’Ordinografia per l’Aula Setciències, la Gimnàstica Artística a càrrec del Club Gimnàstic Vic i el taller familiar d’Artteràpia amb la Marta Casasas.
 • A les extraescolars impartides al migdia, és imprescindible que l’alumne es quedi a dinar a l’escola.
 • Davant qualsevol lesió que l’infant es faci durant les activitats extraescolars cal avisar la monitora-coordinadora-AMPA i aquesta us facilitarà el contacte de la mútua a la qual cal assistir. En cas urgent, el monitor-AMPA contactarà amb els pares/tutors i, si no és possible, s’adreçarà a la mútua directament.
 • A totes les activitats s’aplicaran les mesures per fer front a la COVID19 que indiquin en cada moment el Departament de Salut i el d’Ensenyament. De forma rutinària: desinfecció o rentat de mans abans i després de l’activitat, ventilació i desinfecció dels espais i ús de mascareta durant tota l’activitat sempre que sigui possible per la naturalesa de l’activitat realitzada.

TOTES LES ACTIVITATS COMENÇARAN LA PRIMERA SETMANA D’OCTUBRE I FINALITZARAN QUAN S’INICIÏ L’HORARI INTENSIU A L’ESCOLA, EXCEPTE ANGLÈS ACADÈMIC QUE FINALITZARÀ EL 19 DE JUNY.

PREUS I PAGAMENTS

ACTIVITAT PREU Nº ALUMNES EMPRESA / ENTITAT BREU DESCRIPCIÓ
ANGLÈS ACADÈMIC 35€  mes 4-8 OSONA IDIOMES Formació d’anglès que segueix els cursos típics d’una acadèmia. Es pagaran 35€ de llibres al novembre.
ANGLÈS LÚDIC 25€  mes 8-10 OSONA IDIOMES Classes dinàmiques amb activitats lúdiques a nivell oral en llengua anglesa.
ARTTERÀPIA 30€  mes 7 alumnes

+ adult

MARTA CASASAS Taller familiar d’Artteràpia on infants i pares faran un treball sobre les emocions i la creativitat: des del dibuix, el collage i la pintura fins a l’escriptura i el moviment.
DANSA 40€  trimestre 8-12 JESSICA DURAN Gaudim de la dansa en una classe dinàmica, treballant amb diferents estils de música i dansa a través del joc, la improvisació i l’aprenentatge de passos bàsics.
GIMNÀSTICA ARTÍSTICA 40€  trimestre 8-12 CLUB GIMNÀSTIC VIC Iniciar els infants en la gimnàstica, de manera lúdica però sense oblidar aspectes bàsics d’aquest esport com són: la disciplina, la responsabilitat, el respecte als companys, la col·laboració i la cooperació entre alumnes.
HÍPICA Preu a consultar EQUUS VIC Formació eqüestre. Aprenentatge de les diferents tècniques, de la cura dels equins i dels seus utillatges.
IOGA 45€  trimestre 8-12 CONSELL ESPORTIU Activitats de relaxació i iniciació al ioga adaptat als infants.
ORDINOGRAFIA 20€ mes 8-12 SETCIÈNCIES Iniciació i perfeccionament en el teclat. Exercicis d’exactitud, alfabètics i de velocitat. Objectiu: 150-200 pulsacions per minut. L’alumne ha de dur el seu ordinador portàtil.
PATINATGE 40€  trimestre 10-15 CONSELL ESPORTIU Aprenentatge de tècnica i jocs i preparació de balls.
ROBÒTICA 27€ mes 6-12 ENGINY ROBÒTICA LEGO (1r-3r)

EXPERIMENTACIÓ TECNOLÒGICA (4t-6è)

Apropar les noves tecnologies als infants a partir de recursos com la robòtica (amb diferents eines, a més de Lego), programació, drones, disseny i impressió 3D i experimentació tecnològica.

TEATRE 40€ trimestre 8-15 XEVI FONT Tallers d’expressió corporal i preparació d’obres de teatre que es representen davant les famílies.
WIKI KARATE 45€ trimestre 8-15 DOJO WAKI Waki Karate: basat en l’art marcial japonesa del Karate-Do i d’altres mètodes d’aprenentatge. Dóna eines (físiques i psicològiques) per a tenir un bon creixement personal.

2 pensaments sobre “Activitats Extraescolars Curs 2020-2021

 1. Hola,
  En els papers diu “Al setembre farem algun tastet d’algunes de les activitats proposades perquè els alumnes puguin provar i veure si els hi agrada. Estigueu alerta de les comunicacions per no perdre-us el dia!”.
  L’altre dia vaig rebre q era la última setmana per apuntar-se a les activitats.
  Em podeu informar si s’ha fet O és farà aquest tastet?
  Espero els vostres comentaris.
  Gràcies

  M'agrada

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.